söndag 1 april 2018

3 Augusti 2016 - en lycklig dag.

Den 2 Augusti 2016 åkte vår familj iväg på en resa som hade kunnat och som jag nog trodde skulle vara vår sista. Jag väntade på besked på hur mina levermetastaser svarade på behandlingen och hade väl en lite dålig magkänsla. Jag ville se Lappland och visa min familj vårt fantastiska land, så vi packade in barnen i bilen och började köra norrut, första stoppet var Umeå över en natt. Den 3:e Augusti närmade vi oss Höga Kustenbron när min telefon ringde och det var min syster som meddelade att min systerson Linus skulle bli pappa. Jag tjöt i flera timmar, kunde inte sluta, kunde inte fatta att min lille Linus skulle bli pappa. Jag såg inte den där jäkla bron för alla lyckotårar.
Sen jag blev sjuk har det känns viktigt att 'få vara med', jag vill få träffa alla blivande bebisar, jag vill att folk ska gifta sig, jag vill att folk ska göra saker så jag får vara med!! Det blir en liten extra sporre att leva när man vet att man har stora händelser att se fram emot.
Och ska jag vara ärlig kände jag där och då att jag inte skulle få träffa den där lilla bebisen som var på väg, så det var såklart en sorg samtidigt som jag var så glad.
Nu fick jag ju positivt besked senare den veckan att jag svarade väldigt bra på behandlingen och när Harry väl föddes så mådde jag nästan bättre än nånsin.Jag och en relativt nyfödd Harry

Och idag fyller Harry 1 år.Och jag ska gå på 1-årskalas. 
Vilken skräll va? Här sitter jag, och bara lever. Fan vad härligt! 
Villfarelserochdöden på instagram - så bra 

Jag tjatar väldigt om just det här, men vet ni vad, folk ångrar sällan på sin dödsbädd att de inte skämde bort sina barn med svindyra saker, eller att de inte åkte luftballong, eller att de inte såg pyramiderna. De ångrar samtal de inte hade med nära och kära, eller relationer som var trasiga och inte reparerades. Tid. Tid de inte spenderade med de som var viktiga i livet.


Mer småmänniskor kommer in i mitt liv ❤️

I höst väntas mer tillökning bland folk jag älskar och jag kan inte tänka mig en bättre motivation att leva än att få träffa nya små människor som kommer fylla mitt hjärta med oändlig kärlek.

Ta hand om varandra. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar