måndag 9 oktober 2017

En underbar resa!

Ligger i sängen och lyssnar på snusningarna från resten av familjen. Det är sista morgonen på en alldeles underbar resa till Sardinien. Är så tacksam att vi fick göra den här resan,
Mina grymma kompisar i Australien drog ihop en insamling som gjorde det möjligt att åka iväg utan att ta resan på avbetalning. Är tacksam mot dom som startade den, och såklart mot alla som skänkt pengar, stort som smått.
Jag är även tacksam att jag trotsade onkologens råd att inte flyga, för vi har verkligen haft en fantastisk vecka!
Jag trodde den skulle vara lite vemodig, att det skulle bli många tankar om  ’sista’. Men faktum är att jag knappt tänkt på cancer.
Jag har känt av biverkningar dock men förutom en trasig mage och extremt onda fötter har sjukdomen fallit i glömska den här veckan. Så jäkla skönt!
Vi har bott på en ganska enslig resort i en vacker vik. Fantastisk strand, 3 pooler och riktigt god mat - all inclusive. Öl, vin och cocktails var inkluderat också så det har slunkit ner en och annan prosecco och lite rödvin.
Barnen har haft det toppen, Tora har lärt sig simma. Hon har gått på Bamseklubb. Dom har träffat nya kompisar som dom kommer sakna oerhört. Dom har varit på Bamsedisco vid poolen varje dag. Dom har dansat loss till underhållningen varje kväll. Dom har fått hur mycket glass dom velat. Dom har käkat godis fast det inte varit lördag, det har funnits pizza till middag varje kväll och det fanns en chokladfontän på efterättsbordet.
När vi var på båttur fick de styra båten och hjälpa till med andra sysslor. Tror de kommer komma ihåg den här resan med ett leende på läpparna.
Det kommer jag och Mark göra. Vi är utvilade, har tankat på med lite sol nu när vi kommer hem till hösten. Vi har haft det sjukt bra helt enkelt. Det har varit gott för själen att komma hit.
Som sagt, jag är så tacksam.


Kan varmt rekommendera Sardinien. Det är ett trevligt lunk här på ön. Och vackert! Fantastiskt vatten och lagom varmt klimat. Jag skulle gärna komma tillbaka och se mer.

Nu ska jag väcka familjen, dags att gå ner och äta en sista frukost och spendera en sista timme vid poolen innan transfern till flyget går och det är dags för verkligheten.

Nästa vecka väntar röntgen. Hoppas de där jävlarna i huvudet krympt!

Ha det gött vänner!

2 kommentarer:

  1. Ni verkar ha haft en underbar vecka och jag kan inte komma på någon som förtjänar det mer. Blev själv lite sugen på resmålet. Kram A

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, åk dit! Lite annorlunda än Grekland!

      Radera