onsdag 6 september 2017

Första kuren avklarad

Nu har jag avslutat min första 'kur' cytostatika i tablettform, 2 veckor har gått och jag känner mig.... som vanligt!! HUR är det möjligt att jag klarar mig så bra från biverkningar?? Hjälper inte giftet eller vad? Man blir lite nojig.
Jag har även dragit ner rejält på kortisonet och är nu nere på två tabletter per dag. Men ser fortfarande ut som en fotboll 😳 Vet inte när det tänkt lägga sig... Tröttsamt är det men jag har i alla fall inte ont. Jag är frestad att prova att lägga ner dom helt men vågar inte riktigt mixtra själv och min sköterska sa absolut nej. Ska prata med läkaren istället då jag vet att sköterskan inte får råda när det gäller sånt.
Jag tänker att man kan prova utan, känner jag tryck i huvudet är det väl bara att börja igen?
Svårt det där. Jag vill bara se ut som jag känner mig igen.

Sen har jag även blivit instagramambassadör för ospriddsanning - gå gärna in där och 'skriv under' med din emailadress för att vara med och förbättra villkoren för oss som lever med spridd bröstcancer, och följ såklart instagramkontot! Jag har delat med mig flera 'storys' redan, och mer blir det framöver! Ibland väldigt tufft att läsa men det är verkligeheten för mig och många med mig!

In och följ!!! 

I övrigt är jag upptagen med att hänga med familj och vänner, vila, hälsa på på jobbet och vara sjukt uttråkad! Det här med sjukskrivning är verkligen så jäkla tråkigt, och vissa dagar känner jag mig lite deppig. Men jag känner att jag lätt blir trött och irriterad när det händer för mycket omkring så jobba skulle inte funka. Inte med stojiga tonåringar och där jag måste koncentrera mig.
Och nu kommer hösten oxå!
Jag får panik bara jag tänker på att jag kanske aldrig mer  kommer få uppleva en ljuvlig svensk sommardag!
Jag är INTE redo att släppa sommaren och hoppas på en lika fantastisk höst som vi hade förra året!

Var iväg med två av mina bästa kompisar - Katta och Camilla - i Stockholm i helgen. Vi skulle ju ha åkt till Gdansk men vi fick ställa in då jag inte får flyga. Så vi fick låna Kattas lillebrors lägenhet (tack Fredrik) och vi hängde i huvudstaden i helgen! MYCKET trevligt. Lugnt och skönt, hämtmat, godis, vin, prat, filmkväll, restaurangbesök, shopping, sovmorgnar och bara häng! Guld värt! Sånt ger så mycket energi! Tror att vi alla 3 var nöja med helgen även om vi såklart hellre åkt till Gdansk. Men hälsan kommer först!
Bästisar i 37 respektive 21 år ❤️
Älskar dom fantastiskt mycket 


Ikväll blir det quiz på Arbis med bästa quizgänget (även om vi blir en kort) - det var ett tag sen nu och jag är taggad!

På återseende kära läsare!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar