onsdag 31 maj 2017

Cancersnack och andra äventyr...


I torsdags kom ett podcastavsnitt av Cancersnack ut där jag är gäst. Jag pratar lite om hur det var att få diagnos under graviditeten och hur det är att leva med en obotlig cancer. Jag pratar även om hur viktig den här bloggen är för mig. Hur viktig just DU som läser det här är.
Är jättenöjd med avsnittet även om vi kom på efter att det fanns så mycket mer att prata om, men vem vet, jag kanske dyker upp i etern i framtiden igen...
Cancersnack är för övrigt en väldigt bra podcast som jag kan rekommendera er att lyssna på, det är två tjejer som har den, Emma, som har en obotlig hjärntumör, och Lotta, som tyvärr förlorade sin man i cancer nyligen. Jätteviktigt att det pratas om både drabbade och anhörigas perspektiv. Det är tuff lyssning emellanåt, men det är viktigt att prata om cancer!
Börja prenumerera på podden vet ja!
Avsnittet med mig hittar ni här


Igår kväll kom Mark och jag hem från några härliga dagar på Irland. Vi har varit och hälsat på en av mina bästa kompisar som har bott där i över 10 år. Fantastisk resa! Vi har sett så mycket fint och haft så jäkla kul! Fast jag har aldrig varit borta från barnen så lång tid förut (4 dagar) och det var lite tufft. Hela dagen igår, som var hemresedag, höll jag på att längta ihjäl mig. 
Nästa gång får de följa med helt enkelt. 
Höjdpunkten på resan (förutom att umgås med Martin och hans familj såklart) var att åka till Cliffs of Moher. Vilket ställe! Så sjukt fint! Och läskigt. Man kunde verkligen gå ända fram till kanten på de där extremt höga klipporna som stupade rakt ner. Mark skulle såklart ända fram till stupet, jag blev nervös bara av att titta på honom. Vi kommer hur som helst åka tillbaka till Irland igen. Kan varmt rekommendera Galway, underbar liten stad!

 Bästis Martin
 Cliffs of Moher
 Glädjeskutt
 Living on the edge
Minnen att ta vara på för alltid

Idag är jag hemma och vabbar. Tora hade feber inatt men har piggnat till nu på förmiddagen. Vi har hunnit med att titta på Sing tillsammans. Och nu blir det nog Trolls innan vi ger oss ut för att få lite frisk luft i det grå vädret. 

På fredag är det dags att få svar på röntgen. Men jag har en bra magkänsla. Man ska väl inte skriva så egentligen men det känns bra. Jag ser så mycket fram emot min sommar så det MÅSTE vara bra resultat. 

På återseende kära vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar