måndag 11 juli 2016

Krokeks kalenderflickor!

Oj, nu är det över en månad sen jag skrev.
Jag träffade onkologen och vi har nu bytt till veckovis behandling. Varje tisdag får jag cytostatika men förutom att magen har rasat så mår jag som vanligt. Jobbar på att hitta balans med mediciner mot det och den här veckan har varit väldigt bra jämfört med föregående.
Ska på ny röntgen 25 Juli för att se om behandlingen hjälper. Kommer då ha hunnit få 7 behandlingar så det hoppas jag verkligen. Annars får vi gå på plan B som är nån annan sorts cytostatika. Men det känns bra och jag visar fortfarande inga tecken på att vara sjuk. Konstigt att man kan vara döende (låter hemskt men rent krasst är det ju så) och ändå må så bra. Inte konstigt att cancer ofta upptäcks när det redan är för sent! 
Hur som helst så mår jag bra och behandlingen rullar på. 

Den 12 juni var jag även och tog lite bilder för en kalender.
Krokeks kalenderflickor har för 4:e året i rad plåtat för en kalender vars intäkter går till Rosa Bandet. Det är 7 helt 'vanliga' tjejer (extraordinära om ni frågar mig) som är med i kalendern.
Den har blivit lite av en succé och 2016 års kalender beräknas dra in nästan 50 000 kronor innan året är slut!!!! Så nästan 100 000 kronor har de här underbara tjejerna lyckats dra in till Rosa Bandet på 3 år!
I kalendern för 2017 har de valt att ta in drabbade kvinnor att vara på bilden för oktober månad. Så jag och två andra kvinnor - Malone och Britten - åkte upp till tittut i krokek och fotade oss och visade den verkliga bilden av bröstcancer. Den många inte visar bakom peruker och bröstproteser. Jag hoppas bilden blir bra, det kändes i alla fall bra.
I den nya kalendern har de även fotat grabbar och delar av intäkten går till Blå Bandet. 
Så nu gott folk är det bara att beställa kalendern! 
Den kostar 100kr och går att beställa på Facebook om man söker på KROKEKS KALENDERFLICKOR. 
Har man företag och vill SPONSRA är man hjärtligt välkommen att göra så! De är registrerade som en förening för att  underlätta.
Jag har många läsare på bloggen nu och jag räknar kallt med att VARENDA EN AV ER köper ett exemplar av kalendern! OCH sprider till alla ERA vänner!
Jag vill att vi dubblar intäkterna! 
Jag vill nämligen leva och se mina barn växa upp. Och just nu finns det ingen bot mot spridd bröstcancer. Men genom forskning kan det kanske bli så att jag går att botas. Så KÖP nu en kalender och bidra!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar