onsdag 16 december 2015

Det nalkas Jul...


Så är det en dryg vecka kvar till Jul. En jul som jag för ett år sen egentligen inte trodde jag skulle få uppleva! Och här sitter jag. I Sverige. Och mår hur bra som helst! Nu vågar man nästan hoppas på mååååånga fler jular! 
Jul firas hos syrran och Nisse i år, över 20 pers så verkligen en sån jul som jag längtat tillbaka till! Men tyvärr ser det ut att bli väldigt snöfattigt. Jag som verkligen ville ha en vit jul! 

Två behandlingar kvar. Jag har fått lite biverkningar. Ont som bara den i benen, i skelettet liksom, från höfterna ner till fötterna. Det går oftast över med en Treo så jag ska inte klaga alltför mycket. Men det är väl klart att det är trist att ha värk även om jag kommit väldigt lindrigt undan. 

Jag njuter av att vi bor i Sverige. Tora stormtrivs på dagis. Hon är superduktig på det mesta men en väldigt bestämd liten dam. Det blir en del konflikter om man säger så... ;-) Ebbe är världens charmtroll som numer har 4 tänder, klappar händerna, vinkar och GÅR! Han är alltid superglad och charmar de flesta i sin väg. 
Charmtrollet
Tora julstökar

För ca två veckor sen var vi i London över helgen. Ett gäng på 8 pers. Superkul! Vi åt och drack. Var på julmarknad i Hyde Park (fantastiskt), cyklade runt i London, sightseeade och shoppade! Jättehärlig helg med fantastiskt sällskap! 
Men sen går det ju inte att komma ifrån att man saknar barnen! Tora var mer än välkommen att sova i vår säng när vi kom hem!
I Love London 

Det var väl egentligen bara en liten lägesrapport jag ville med det här inlägget. Om någon kan trolla fram en förskoleplats åt Ebbe från vecka 9 och ett grymt jobb till mig kan ni ju hojta till!
Nu ska jag packa in barnen i bilen och bege mig mot mamma i Göteborg! 

God Jul på er! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar