tisdag 3 mars 2015

Halvvägs där!

Min morgonpromenad - delfiner höll mig sällskap

Idag fick jag då den sjätte av mina tolv cellgiftsbehandlingar. Halvvägs framme!
Har fått lite biverkningar; som sköra slemhinnor - jag blöder t ex näsblod så fort jag nyser eller snyter mig, mina naglar är skåriga och missfärgade och magen rasar ihop fullständigt i ett par dagar efter behandling... Men det priset känns väldigt lyxigt att betala när jag hör hur jävligt många andra mår! Håller igång med träning då jag fått för mig att det får mig att må bättre, det skadar ju i vilket fall inte!

Ebbes första stranddag

Ebbe är 6 veckor idag oxå. Han har börjat fyra av bländande leenden flera gånger om dagen och sitter med stadig nacke. Men jösses vad annorlunda han är jämfört med Tora. Hon var ALLTID nöjd, han är ganska svår att hålla nöjd. 
Han har i alla fall börjat sova hyfsat på nätterna, han somnar nästan direkt efter matning nu, inte efter 2 timmars skrik som förra veckan!!

Från en sida till en annan...

Vi har även bokat och betalt våra biljetter till Sverige. 9 Juni lämnar vi detta underbara land! Kommer definitivt sakna våra ca 320 soldagar per år...
Men sååååååååå skönt att komma 'hem'! Kommer ha en fantastisk sommar med familj- och kompishäng, midsommar, Bråvallafestivalen och västkusten!
Har en hel del att ordna innan vi åker så tiden kommer flyga! 

Nu ska jag passa på att sova då Mark ska ta kvällsmatningen - har jag tur betyder det att jag kanske får ca 6 timmars sammanhängande sömn!!

1 kommentar:

  1. Vad härligt fina du! Och jag känner igen det du skriver om Ebbe! Tyckte Aldin var svår att komma underfund med /få honom nöjd. Idag är han en mycket gladare kille som skrattar så han kiknar när syrrorna busar med honom ♡♡ tyvärr inte lika mysig på nätterna!!��
    Ska bli så mysigt att ha er här. Hoppas nu att sommaren visar sig från sin bästa sida!! Idag har vi vitt ute och det har snöat hela dan. Kram

    SvaraRadera