söndag 29 mars 2015

Framsteg och bakslag...

Igår var det då dags att skala av håret igen. Jag hade börjat tappa så mycket av cellgifterna att jag såg ut som en tunnhårig gubbe med vikar och måne. 
Skalle-Nina
Jag var skitledsen. Det kändes som en riktig käftsmäll eftersom jag verkligen trodde att det skulle få sitta kvar med de här drogerna. Jag vet att det växer ut igen och jag vet att det är ett litet pris att betala när man får behålla livet men det betyder inte att man inte får vara förbannad över att man inte kan få se lite normal ut. Jag som var så lycklig över mitt hår, hur tjockt och fint det kom tillbaka och hur snabbt det växte.
Men jag antar att den där jävla cancerjäveln bara måste göra sig påmind. Som att man liksom hade det lite för bra. 
Därför var det jätteskönt att åka iväg till fina Filippa på tjejmiddag på kvällen. Sjukt god mat (en kronärtskocksoppa med parmesan som man kunde mörda för) och massor av snack och till och med tre tjejer som jag inte träffat förut så nya bekantskaper oxå! 
Jag har tre cellgiftsbehandlingar kvar. Man ser verkligen slutet nu. 
14 April ska jag fira utav helvete! 
Helgen efter sticker jag och Mark till Melbourne och myser. Ska gå på AFL-match (Australian football league), äta och dricka gott, sova hela nätterna och njuta av sovmorgon. 
Snygga spelare och fartfylld sport! 

Och helgen efter det ska jag på tjejhelg i Shoal Bay! 14 tjejer i två lyxvåningar med takterrass och jacuzzi! Kan nog inte bli ett bättre avslut på en cellgiftsresa!
Underbart vackra Shoal Bay

I övrigt mår vi bra. Ebbe växer så det knakar och har börjat sova hela nätterna de flesta nätter! Tora utvecklas mer och mer och är så sjukt rolig! Vilken fantastisk ålder - fast hon är skitjobbig emellanåt och har en vilja av stål! Det blir många konflikter men det hör väl till... 
Mina fina, fina ungar

Nu ska hon kastas i säng - det blir att läsa Ludde och Alfons i vanlig ordning - hon tröttnar aldrig på att läsa samma sagor! 

1 kommentar: