måndag 9 mars 2015

En fantastisk helg!

Sitter och får veckans dos av gifter inpumpade i kroppen och tänker tillbaka på helgen som var. 

Vi packade in mormor och barnen (2 av 3) och stack iväg till Blue Mountains och Jenolan Caves. Vi måste ju se till att njuta  av det här landet de sista 3 månaderna vi spenderar här! 
Vädret var fantastiskt och barnen var på sitt bästa humör. 
Vi stannade bara på lunch i Katoomba och tog en promenad till 'the three sisters' - alltså det är ju sjukt vackert där uppe! Har ni planer på att åka till Australien kan jag varmt rekommendera ett besök dit.
Tittut!
En katt kom och hälsade på Tora i Katoomba
The three sisters

På natten hade vi bokat en stuga bara några km från Jenolan Caves. Vilket ställe! Stugan var som en riktig Svensk fjällstuga och utsikten var magnifik! Vi satt framför brasan på kvällen och drack rödvin - sjukt mysigt!
Tora hoppade omkring av lycka när hon öppnade dörren på morgonen och två kängurur satt och tittade på henne bara några meter bort! Hon blev dock gruvligt besviken när hon sprang för att klappa dem och de förskräckt hoppade iväg - hon brukar ju klappa kängrur på djurparken och förstod inte varför de där två var så rädda. 

Jenolan Caves var fantastiska, jag hade inte varit där förut och förutom att vi hade två barn som började bli trötta och griniga var det oxå en spännande upplevelse! Vi hajkade nerför berget och tog sen en guidad tur av Chifley cave. På vissa ställen var det lite för trångt för min smak och jag fick lite halvpanik och emellanåt var det lite för många trappsteg för att man lätt kunde kånka omkring på en bebis men i det stora hela var jag grymt imponerad!

Det här landet är fantastiskt och det är mycket jag kommer att sakna (som solen och värmen), men jag är ändå så oerhört glad över att flytta 'hem'!
Idag är det exakt 3 månader tills vi landar!

1 kommentar:

  1. Härliga bilder skulle vara underbart att få uppleva det på riktigt

    SvaraRadera