lördag 6 december 2014

Fantastisk helg!

Idag är jag totalt knockad av trötthet. Jag kan bara inte hålla mig vaken. 
Har haft en så fantastisk helg så det är värt det!
I fredags var jag på julfest med jobbet och hade såååå kul! Dansade till och med! (Jag dansar vanligtvis inte nykter)
Bandet som spelade var superbra och jag tror att det faktiskt var den bästa julfesten hittills! Tur det eftersom det är min sista! Vi är ju runt 200 så det är alltid roligt på våra fester! Jag fick min '5 year service award' - tänk att jag jobbat där så länge redan! Jag som lovade mig själv att  skaffa ett mer välbetalt jobb för typ 4 år sedan! 

Jag kom hur som helst inte hem förrän efter 1 och så väckte Tora mig kl 6!!! Hon vaknar ju ALDRIG så tidigt! Så det blev inte mycket sömn och sen igår kväll var jag på Svensk tjejmiddag med finaste tjejerna på Central Coast.
En kalasrolig kväll med Tomte, nakenbad i poolen, fantastisk mat och massor av skratt! Jag ÄLSKAR de där tjejmiddagarna så ni tjejer jag älskar hemma (ni vet vilka ni är) - vi startar från och med Augusti en månatlig tjejmiddag där vi turas om att bjuda!
Det blev hur som helst väldigt sent igen så idag är jag ett vrak! 
Marks mormor fyllde 80 idag så vi har varit där och firat och sen varit på jullunch hemma hos svärisarna med släkten från Sydney - jag var till och med tvungen att lägga mig där och sova en stund... 
Tora delar ut julklappar

Och denna hetta tar kål på mig nu när jag är gravid! Jag vill ha en pool!
Men det är väl sista gången på ett tag som jag kommer att klaga på värme i December månad så jag får bita ihop!

I morgon är det dags för ultraljud och barnmorskor igen, det är full fart på bulan så jag är inte särskilt orolig som vanligt. 6 veckor kvar! Börjar bli nervös nu. Och lite orolig för hur det kommer gå med nyfödd OCH Tora när jag får ny omgång cellgifter då jag inte har en aning om hur jag kommer reagera på de nya gifterna. Förhoppningsvis får jag fortsätta må lika bra men man vet aldrig! 

Nu ska jag kravla mig upp ur sängen och umgås med min lilla tjej innan det är dags för henne att sova! 

1 kommentar:

  1. Åhh gumman, det är så härligt att du får fortsätta att må bra och att du är omgiven av så mkt härliga vänner. Det är ett gott tecken tror jag! <3

    SvaraRadera