fredag 26 december 2014

Bring on 2015!

Äntligen är julstöket över. Jag gillar ju Julen men det blir liksom inte den rätta känslan här när det är soligt och varmt. Jag vill ha mörker, kyla, snö, tända ljus och varm glögg för att få den rätta känslan! Vi hade hur som helst en väldigt bra Jul hemma hos Marks föräldrar. God mat och lagom med klappar! Den sista i Australien på många år! 
Överlycklig Jul-älva!

Nu väntar vi på att det här pissåret tar slut och hoppas på ett mycket, mycket bättre år nästa år, 
Det har ju verkligen varit det värsta året i mitt liv, men i så många andras också! Vi känner alldeles för många som separerat/skilt sig eller blivit allvarligt sjuka... Blir inte nästa år bättre så vet jag fan inte vad som väntar!

Vi börjar ju i alla fall året bra med en ny bebis! 20 Januari - bara lite över 3 veckor kvar! Livrädda men förväntansfulla är väl den bästa beskrivningen av hur vi känner. Men klart det går bra, vi har massor av människor som hjälper till om det behövs. 

God fortsättning mina vänner!

3 kommentarer:

 1. Vilken sötnos till dotter ni har.🌺🎅🌺🎅

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Madeleine, hon är ljuvlig och mitt livs stora kärlek (även om hon har ett fasansfullt temperament och kan vara minst lika envis och tjurig som söt)

   Radera
 2. Nästa år kommer att bli fantastiskt för er del, finns det någon rättvisa blir det så. Å jag känner mej löjligt glad över att få "hem" er.
  Hoppas på att vi lär känna varann djupare och bättre.
  Njut av Australien så länge. Nu vet du att tiden där är till låns.
  Här är vidrigt kallt och mörkt just nu.
  Kram hjärtat.
  Ps. Tora är bedårande.

  SvaraRadera