måndag 8 april 2013

Ytterligare en evighet....

...sen jag skrev. Idag är jag glad haha!
Har faktiskt hänt en del sen sist, varit på Svenska lekgruppen med Tora ett par gånger, de andra Svenska tjejerna är så trevliga och det kommer bli toppen för Tora med Svenska kompisar! En av tjejerna hade våffeldag hemma hos dig på våffeldagdn, har ju inte ätit Svenska våfflor på hundra år så det var fantastiskt!
Sen har vår underbara vän Cazza varit och hälsat på med sin lilla Milla och vi har oxå varit i Port Macquarie och hälsat på henne på campingen där hon för tillfället bor! Urmysigt!
Vi har haft Jack mycket och han har haft det jättekul här och skaffat sig ett gäng kompisar! Så vi har knappt sett röken av honom - låter ju dumt men jag tror att det är jätteviktigt för honom att ha vänner - han är trots allt 11 år och har inte en enda kompis och är väldigt socialt inkompetent! Så förhoppningsvis kan hans mor inte tala honom ur det här och han kan fortsätta ha kul!
Vad mer? Träningen går bra och jag är back on track med dieten - no more sugar! Så nu får vi se hur det går med viktminskningen!

Tora växer ju så det knakar, hon är så nära att krypa! Hon ställer sig på alla fyra och typ gungar men har inte klurat ut resten! Vilken dag som helst nu tror jag! Hon sitter oxå i varuvagnen som en stor tjej nu! *stolt*

Och då har jag ju börjat jobba!!! Hur kunde jag glömma det?!? Det gick jättebra fast oj vad trött i hjärnan jag blev! Tora var snäll mot Farmor oxå - det var ju för väl!

Idag ska vi iväg och träffa Scenic lekgruppen, ska bli kul men idag blir det ingen cupcake för mig!

Nu kommer en bildkavalkad som vanligt!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar