tisdag 19 mars 2013

Sista morgonen...

God morgon världen! Idag är det sista dagen som mamma är här, i morgon bär det av till flygplatsen... Ska bli sjukt ledsamt! Och skönt! Ska bli skönt att få tillbaka mitt privatliv - jag som är van att vara ensam så mycket har ju inte haft en enda kväll på 11 veckor där jag kunnat sitta och njuta av tystnad (eller förmiddag för den delen).
Fast det dåliga samvetet gnager och jag skulle kunna ge mycket för att flytta hem till Sverige ett par år! Tyvärr är det ju omöjligt under rådande omständigheter men det kanske löser sig en vacker dag!
Vi har inte gjort nåt speciellt sen sist, bara hängt med Tora i stan eller på stranden och träffat folk. Är ju med i två olika lekgrupper nu, en med mina gamla jobbarkompisar och deras barn och en med den Svenska gruppen jag lärt känns här, så vi har varit ute flera gånger i veckan och träffat dom, kul för både mig, Tora och mamma.
Jack har fyllt år oxå, han var ute och flög med Marks bästa kompis som är paraglider-pilot, jag trodde han skulle tycka det var jätteläskigt men han älskade det! Vi firade honom sen med Marks föräldrar uppe i Nelson Bay på hans riktiga födelsedag och jag tror han tyckte det var jättekul att vi kom. Tyvärr är situationen med hans mamma värre än nånsin, jag förstår inte att det ska vara så svårt att sätta barnet i första rummet och hålla sitt eget hat åt sidan. Men vi är ju alla olika...

Nu har dottern vaknat, bäst jag masar mig upp ur sängen och ger henne frukost! Ha en fin dag alla!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar