lördag 2 februari 2013

Rullning, spöregn och Möhippa!

Gårdagen började med att det fullkomligt öste ner regn, Tora hade vaknat till och från hela natten så var inte på sitt allra ljuvligaste humör, och hon ville INTE sova! Så det var bara att ta på sig regnjacka, stoppa henne i vagnen och ge sig ut på promenad! Det regnade sidledes men vad gör man inte för det finaste man har...? Hon älskar när vi är ute och går så hon hade det jättemysigt där under sitt regnskydd! Hundarna var inte jätteimpade till en början men när dom väl var blöta hade dom kul! När vi kom hem la jag ner Tora på golvet i hennes babygym och ta-daaaa - hon rullade över på mage! Hon har varit väldigt nära väldigt många gånger men aldrig förut kommit runt ordentligt! Det händer så mycket nu att jag knappt hänger med!

Det var ju oxå dagen för Kelsies möhippa, kändes inte skitkul att behöva klä upp sig i klänning i ösregn och blåst, jag fick byta taktik och ta på mig en annan klänning än den jag hade tänkt så jag kunde ha strumpbyxor på mig. Blev bra tillslut men fy vad jobbigt det är när man är i den här mellanvikten så inga kläder passar! Mammakläderna är för stora men mina vanliga kläder är lite för små! Fick trycka ner brösten i en för liten bh så jag skulle ju ljuga om jag sa att jag var bekväm men det gick att göra bättre med lite vin! Vi hade hur som väldigt trevligt, maten var fantastisk och bruden blev skitfull! Haha
Själv var jag hemma vid 23-tiden, har ju en morgonpigg dotter att ta hand om!
Tora hade hur som helst skött sig exemplariskt för mormor och farmor och dom hade oxå haft det trevligt ihop med filmkollande och god mat!

Jag är ändå ganska sliten idag, blir nog en lugn dag med film och halvsovande på soffan!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar