torsdag 3 januari 2013

Vem tar hon efter?

Många frågar vem Tora är lik eller säger att hon är lik Mark eller mig.
Jag vet inte, jag har inte sett några bebis-foton på nån av oss på väldigt länge, men däremot kan man ju märka olika personlighetsdrag som hon kanske har tagit efter...
Hon har t ex väldigt kort stubin/inget tålamod alls, det har hon definitivt efter sin far! Jag har bra tålamod men å andra sidan blir jag väldigt arg när jag väl blir arg!
Sen har vi ju det här med att hon HATAR att sova! Hon sover hela natten men hon kämpar allt hon kan för att hålla sig vaken på dagarna! Och både jag och Mark älskar ju att sova!
Det gör ju iofs inget att hon är vaken hela dagen, bara det att hon blir väldigt gnällig då så fort hon blir rastlös! Det är som att hon inte vill gå miste om nåt som händer!
Igår sov hon middag riktigt bra, nästan 3 timmar på raken och så några kortare tupplurer, men idag blev det väl totalt 40 min eller nåt i 10-minuters intervaller...

Anyway, vi var ute på shoppingtur idag, åkte till Charlestown Square och käkade lunch med Grace. Handlade ny plånbok till Mark och handlade mat.
2 dar utan socker nu och jag känner mig sugen på nåt precis hela tiden, tog precis en näve mandlar. Jag vet ju att det går över snart, bara att hålla ut.
Gjorde jättegod sallad till middag och åt med en köttbit, Mark fick potatismos till sitt kött så han håller sig nöjd, han behöver ju inte direkt gå ner i vikt!

Nu ska jag ringa mamma för sista gången på länge, nästa gång jag pratar med henne kommer det ju vara öga mot öga! Whiiii, längtar tills på söndag så jag blir alldeles tokig!
Ska bli så vansinnigt härligt att ha mamma här ett tag, vill ju att hon ska få träffa Tora och upptäcka hur fantastisk hon är!
Tora kommer charma byxorna av mamma inom en timme skulle jag tro!

//NinaInga kommentarer:

Skicka en kommentar