torsdag 10 januari 2013

Vänskap...

Jag satt precis och tänkte på mina fina vänner Jenny och Cazza, så himla likt allas vårt liv har utvecklat sig egentligen. Vi kom alla 3 hit som backpackers en gång i tiden, för olika många år sen och från vitt skilda ställen. När vi lärde känna varandra var Cazza redan tillsammans med Hamish och jag med Mark men Jen var singel. Vi hängde jämt när vi bodde i Cairns och hade så sjukt jävla kul! Åkte på Rodeo, campade, partajade och bara hängde. Jen stack först iväg för att jobba på en stor station mitt ute i ingenstans och jobba som 'Jillaroo' - kofösare, precis som i filmen 'Australia'!
Hon träffade då Justin och dom har bosatt sig i västra NSW, 9 timmars körning från mig typ.
Cazza bor kvar i Cairns och jag bor ju här i Newcastle med Mark.
Det händer inte så ofta att vi ses alla 3 nu för tiden, det är ju lite svårt att styra ihop, men i December kom dom hit och överraskade mig.
Sjukt kul och vi tog det här roliga fotot. För nästan 6 år sen togs det första fotot på Mareeba Rodeo, bak i Cazzas bil med en varsin öl i näven, det andra i Stockton Caravan Park med varsin bebis i knät haha.
Så vi kom från olika delar av världen, blev skitbra vänner, träffade varsin Australiensisk man och fick barn. Och även fast vi inte ses så ofta är allt som vanligt när vi väl gör det - DET är riktig vänskap!

Blir alldeles varm i hjärtatnär jag tänker på det och kommer somna med ett leende på läpparna!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar