fredag 11 januari 2013

Sorg...

Läste Astas blogg idag och fick veta att hennes älskade själsfrände/hund Märta gick bort igår... Konstigt det här med bloggar, jag känner ju varken Asta eller Märta och ändå grät jag floder idag! Jag har ju följt deras liv genom bloggen i säkert två år, och även om man bara delar med sig av små delar på en blogg så känns det nästan som man känner dom båda två! (Superbra blogg för övrigt)
Så fick jag ångest och kramade mina fina älsklingar jättelänge!
Jag vet inte vad jag ska ta mig till den dagen jag måste säga farväl till Bandit, jag får ångest bara av att tänka på det, han är ju min själsfrände och bästa vän!
Usch, kan knappt andas av bara tanken!
Tyvärr lever ju stora hundar kortare tid, jag har alltid varit väldigt noga med mina hundars hälsa just på grund av det, jag ger dom jättebra mat fast det kostar skjortan och är väldigt noga med deras motion och ser till att dom inte blir tjocka för att jag vill ha kvar dom länge, länge!
Här är det ovanligt att man har hundar som familjemedlemmar som vi har hemma (dom flesta har bara sina hundar i trädgården och går aldrig ut med dom eller nåt) så folk tycker jag är larvig och skämmer bort mina hundar. Men dom är ju som mina barn! Och jag skaffade dom som sällskap, SJÄLVKLART ska dom bo inne! Dom får till och med vara på soffan och sova i sängen!

I natt ska jag krama Bandit och Leon extra hårt, man vet aldrig när livet förändras!

Alla tankar till fina Asta idag!

























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar