måndag 14 januari 2013

Rosévin och nagellack!

Idag började dagen med att Mark körde hem Jack och sen skulle lämna on sin bil på service. Jag, mamma och Tora åkte in och hämtade upp honom på verkstan och så åkte vi till Kotara för att shoppa lite, blev nya gympadojjor till mamma och en baddräkt till Tora. Mark förminskade armbandet på sin nya klocka och så handlade vi hundmat och en ny borste till vovvarna!

Sen åkte vi in till Newcastle så Mark kunde prova sin kostym till Kelsies bröllop, han ska vara hennes 'brudtärna'. Jag blir skitstressad över det där bröllopet, nu när vi lever på en inkomst är det så jävla tajt i kassan och så ska man behöva slänga ut en halv förmögenhet på ett bröllop!
Marks kostym som han måste ha kostar $240 - över 1500kr - och så är det cocktail dresscode så jag måste OXÅ köpa klänning! Så ska vi på möhippa som kostar över $150 per person innan. Så med möhippa och bröllop kostar det oss typ 4000-5000kr, det känns tufft när vi typ inte har några pengar alls PLUS att vi ska åka till Sverige i Juni och typ inte har några pengar alls att ha som fickpengar! Har sagt till Mark att han får säga ifrån om fler frågar om han kan vara best man och så för vi har helt enkelt inte råd just nu!

Hur som helst, efter kostymprovning köpte vi oss en varsin sallad och satte oss i bilen vid havet och käkade! Det blåste halv storm idag så vågorna var enorma! Det syns inte så väl på korten men dom var minst 4-5 meter höga!

Jag lagade entrecote med champinjonsås och sallad till middag, såsen blev grymt god så riktigt stolt över mig själv. I morgon ska jag ge mig på att baka lchf-bröd, vi får se om det blir gott så man kan variera sin frukost lite mer.
Rosévinet till maten var i alla fall mycket gott!
Bestämde mig sen för att prova mitt nya nagellack som jag fick av en kompis, man målar ett lager uppe på ett annat lager av en annan färg och så spricker ser översta lagret så det undre tittar fram och det ser ut som mosaik typ. Blev skitfult som ni kan se här nedan så jag förstår varför hon gav bort det haha

I morgon ska jag ta med mamma på utflykt till Central Coast, vi behöver se nåt nytt tror jag och där har hon inte varit. Bäst att passa på för i mitten och slutet på veckan ska det bli så där väldigt varmt igen!

Ciao!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar