lördag 19 januari 2013

Picknick vid sjön...

Idag hade vi bestämt med vår vän Eliza att åka ut till henne i Belmont och ha picknick vid Lake Macquarie med henne och ett par andra kompisar. Vädret var betydligt svalare men tyvärr också väldigt blåsigt med regn i luften. Vi hade trevligt ändå men det var nästan så man ville ha tjock tröja på sig vilket var stor skillnad mot igår. Vi hade även placerat oss nära ett bl med Jumping Jack Ants, muterade jäkla myror, stora som bilar, haha.
Nej vars men typ 2 cm långa är dom och har världens nypor att bitas med!
Tydligen kan man få ganska allvarliga allergiska reaktioner om man blir biten så jag var lite nervös för Tora men vi klarade oss bra från bett allihop!

På vägen hem stannade vi på en pub där vår kompis Jimmy jobbar och sa hej, vi har inte träffat honom på länge.

När vi kom hem badade jag Tora, sen lämnade jag över henne till pappan och tog med hundarna på promenad för lite egentid. Det blir inte mycket egentid från varken bebis eller mamma och ibland är det då skönt att bara vara utan att tänka på nån annan i första hand! Jag var bara ute nån halvtimme men det räckte för att ladda batterierna!

Efter kvällens middag (kyckling och sallad) så rensade jag öronen med öronljus - har ni inte provat så GÖR DET! Sjukt vad mycket vax man har i öronen som man inte kan gå ut på annat sätt! Jag skulle ha tagit kort men Mark kastade mina ljus innan jag hann. Det är hur som helst ett ihåligt ljus som man stoppar in i örat och sen tänder, det finns en röd linje som det ska brinna ner till. Det bildas då vakuum som suger ut vaxet från innerörat och när man klipper upp ljuset sen vill man nästan spy på samma gång som man känner sig mycket fräschare!

Nu ska jag gå och lägga mig, ska iväg och träna på sanddynerna här i morgon, min tränare har lurat i mig att det ska bli jättekul! Känner redan hur nära döden jag kommer vara!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar