söndag 6 januari 2013

Mormor!

Första dagen Tora fick träffa mormor var förstås succé! Mamma landade till 27 grader och klarblå himmel och världens sötaste bebis...
Dom blev förstås polare direkt!
Hundarna blev glatt överraskade och Bandit bara sprang omkring och ylade i flera minuter - inget tvivel om att han kände igen mormor i alla fall!
Leon är ju som vanligt inte så smart och han älskar ju ALLA så för honom var det bara ytterligare en människa att tigga kärlek och mat av!

När vi kom hem bytte vi bara om och stack iväg och träffade Lauren & Jarvis uppe på Murray's brewery en sväng, dom har flyttat till Queensland men var nere och hälsade på. Det är skitmysigt där och perfekt för barn, det var sjukt mycket familjer där idag!

Sen åkte vi hem och svidande om och stack till stranden - klart mamma skulle bada första dagen! Vattnet var fantastiskt men mamma svor och gissade på 16 grader haha... Det visade sig vara 21.6 så jag hade rätt i att det var skönt!

Sen blev det hem och slappa, jag fixade köttgryta och mamma och Mark tupplurade på soffan. Mamma har mest suttit och slumrat hela kvällen och har precis gått och lagt sig, hon gjorde bra ifrån sig att vara vaken i stort sett 48 timmar!

Nu får jag fotmassage av min fantastiska man och sen är det läggdags för mig oxå...

Godnatt!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar