lördag 12 januari 2013

Strandliv och burgare!

Igår var det som sagt vääääldigt varmt, vi stack till stranden en snabbis men till och med det var för varmt så vi höll oss inne i AC:n hela dagen! Vi hängde med Tora, hon är så sjukt rolig just nu, babblar massor och skrattar och har sig hela tiden! Vi är alla helt tokiga i henne!

På kvällen hade vi våra grannar Ian & Gill över på middag och lite vin, det blev som vanligt en lugn kväll för mig men alla andra var ganska runda under fötterna!
Jag bröt upp festligheterna runt midnatt så jag skulle få lite sömn, tur det för Tora bestämde sig för att vakna kl 6 i morse istället för 7!

Idag var det betydligt svalare och mulet så vi gav oss allihop ut på promenad med vagn och hundar, det visade sig vara betydligt varmare än vi trott - och väldigt kvavt - så vi kom hem genomsvettiga! Vi stack till stranden igen för att svalka oss och det var jätteskönt idag! Mark och Jack stack iväg på eftermiddagen så mamma och jag kollade lite Svenska filmer.

Vi är trötta idag så det blir en tidig kväll, Mark har lovat att ta sista matningen ikväll (halv 11) så jag kan lägga mig tidigt och få ordentligt med sömn i natt...

Nu ska jag börja steka hamburgare, utan bröd för min del ikväll!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar