lördag 5 januari 2013

Fantastisk dag!

Började dagen med en 5km promenad tillsammans med Tora medan Mark låg och sov ut, var jätteskönt men riktigt svettigt!
När vi kom hem vaknade Mark till liv och vi stack ner till stranden för motion av hundar och bad. Vattnet var jätteskönt och om inte vågorna hade varit så stora hade jag kunnat ligga i hur länge som helst!
När vi var på väg hem igen hittade vi en BMW som hade kört fast i sanden - fattar inte varför dessa turister bestämde sig för att försöka köra på stranden med en sån bil, det är ju dömt att misslyckas! Hursomhelst så hjälpte Mark och ett par andra killar till att dra loss dom, det tog över en timme men gick till sist! Vi fick 20 dollar som tack för hjälpen.

Hem en snabbis och mata Tora sen iväg in till stan där Mark skulle cykla mountainbike, jag handlade lite först och sen gick jag 5km till på banvallen! Var ännu varmare nu men fläktade ganska skönt!

Sen kom vi hem och städade och käkade indiskt (jag utan ris) och nu ska jag ge Tora hennes nattmål och sen gå och sova för kl 4.45 ringer klockan och vi drar till Sydney för att hämta upp mamma! Längtar så jag dööööör! 359 dar sen jag såg henne sist! (Vilket iofs är kortare tid än vanligt)
Ska försöka övertala Mark att ta en tur till IKEA och DFO på vägen hem oxå, får se hur det går haha

Bjuder på lite blandade bilder från idag!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar