torsdag 31 januari 2013

En hel månad!

Då var det helt plötsligt sista dagen på den första månaden av det nya året!
Jag fattar inte var tiden tar vägen!
Sista Januari liksom! Här betyder det 1 månad kvar av den officiella sommaren (även om vi har varmt till en bit in i Maj), det betyder oxå att det bara är lite över 4 månader tills vi åker till Sverige (paniiiik - måste spara pengar!!!!)

Jag ser så sjukt mycket fram emot att komma hem, mycket har hänt hemma på sistone i mångas liv! Blir säkert lite pusslande att kunna träffa alla så mycket som man vill, mamma har ju flyttat till Göteborg så helt plötsligt måste man dela på sig när man kommer hem! Blir typ halva tiden i Norrköping och halva i Göteborg!
Sen har jag ju bästisen Nalina i Växjö och grabbarna i Oslo! Det får gå, jag och Tora har ju ändå 6 veckor på oss, stackars Mark åker hem 2 veckor före oss för att jobba... :-(

Idag var mamma och jag i Morpeth och tittade, det är en jättemysigt liten by som är känd för sitt surdegsbröd och sina grejer gjorda av alpacka-ull! Vi käkade lunch och fikade och hade det jättemysigt. Det blev dock 35 grader varmt så vi svettades på bra på slutet, var tvungna att gå och ta en glass så där sprack dieten för idag hehe

Men jag var och tränade både igår och idag så då får man unna sig. Har Kelsies möhippa i helgen så då blir det massa mat och dryck så då spricker det oxå!
Måste trycka mig i en klänning oxå, fy fan vad jag hatar när jag inte kan ha på mig nåt jag trivs i! Men jag får dricka mig bekväm haha!

Nu är det dags att dregla över Keith Urban i American Idol!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar